Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Doi bărbaţi din R.Moldova omorâţi…

Doi bărbaţi din R.Moldova omorâţi pe un traseu din Italia

Sâmbătă, 4 iulie, pe traseul Parma – Spezia din Italia, doi tineri din R.Moldova au fost accidentaţi de un camion şoferul căruia nu s-a oprit să le acorde primul ajutor.

S.G. de 23 de ani si L.A. de 32 de ani s-au oprit pe banda de urgenţă a autostradei Parma – Spezia să schimbe un pneu. Un camion care venea cu viteză i-a lovit, şi a plecat mai departe.
După impactul cu canionul, tinerii au fost aruncaţi la o distanta de câţiva metri, decedând înainte de a fi transportaţi la spital.
La volanul camionului se afla un italian din Modena de 35 de ani care a fugit de la locul accidentului. După câteva ore s-a prezentat la Comisariatul de Politie din Mirandola, recunoscând că este vinovatul accidentului produs. Înainte de înfăţişarea „piratului străzii” Poliţia Rutieră din Parma a găsit furgonul italianului abandonat în vecinătatea autostradei, astfel fiind descoperită identitatea persoanei, transmite „Il resto del Carlino „.
Italianul, cu domiciliu în Modena, este acuzat de dublu omor, dezertare de la locul accidentului şi neacordare de ajutor.
Lilia Bicec, Italia